Monday, June 15, 2009

Ahhhhhhhhhh Legaaaaaa

Posted by gdah at 9:45 PM 0 comments Links to this post
Hari ini tanggal 15 jun 2009 jam 4.00 ptg aku berjaya membukukan tesis untuk melayakkan aku memperoleh ijazah sarjana muda pengajian Islam. inilah masa yang aku tunggu2 selama berbulan2. Qasanya otak nipun dah bersarang dok pikir nak siapkan benda alah ni....bukannya apa time nakcari bahan nak kena tunggu my hubby free atau hari cuti baru blh. kadang2 tu klu my hubby free aku pulak yg tak free, mcm2 nak kena wat kat sekolah....sepanjang aku menyiapkan tesis aku ni aku betul2 rasa terharu dgn my hubby kerana sanggup amik cuti semata2 nak tolong aku dalam memyelesaikan tugas aku ni.....
Terima kasih yang tak terhingga buat my hubby yang sanggup berkorban masa dan tenaga demi kejayaan isterinya........sesungguhnya jasamu tak dapat ku balas dan hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya.....
Hari ini barula aku rasa otak aku ni ringan skit.....ringannya bagaikan mengeluarkan batu yang besar di kepala........aduuuhhhhhhh legaaaaaaa rasanyaaa.
 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal