Sunday, November 15, 2009

T-Shirt Muslimah.....RM 25- RM35

Posted by gdah at 1:11 AM 0 comments Links to this post
Kepada warga ikatan kaseh yg berminat untuk memiliki T-SHIRT MUSLIMAH....bolehlah membuat tempahan dari sekarang selagi stok masih ada...t-shirt nie diambil terus dari kilang...so harganya pun adalah hg special very chip (murah).....kepada yang berminat bolehlah membuat tempahan dr sekarang...saiz dr XS,S,M,L,XL,XXL........


MUSLIMAH 1
RM 35
SIZE XS,S.M,L




MUSLIMAH 2
RM 35
SIZE XS,S,M,L




MUSLIMAH 3
RM 35
SIZE S,M,L




MUSLIMAH 4
RM 35
SIZE XS,S,M,L



MUSLIMAH 5
RM 35
SIZE XS,S,M,L




MUSLIMAH 6
RM 35
SIZE S,M,L



MUSLIMAH 7
RM 35
SIZE S,M,L




MUSLIMAH 8
RM 25
SIZE S,M,L,XL




MUSLIMAH 9
RM 25
SIZE S,M,L,XL,XXL,XXXL,XXXXL




MUSLIMAH 10
RM 25
SIZE S,M,L,XL



MUSLIMAH 11
RM 25
SIZE S,M,L




MUSLIMAH 12
RM 25
SIZE S,M,L,XL




MUSLIMAH 13
RM 25
SIZE S,M,L,XL




MUSLIMAH 14
RM 25
SIZE S,M,L,XL




MUSLIMAH 15
RM 25
SIZE S,M,L,XL




MUSLIMAH 16
RM 25
SIZE S,M,L,XL




MUSLIMAH 17
RM 25
SIZE S,M,L,XL




MUSLIMAH 18
RM 25

 SIZE S,M,L,XL


 
MUSLIMAH 19
RM 25
SIZE S,M,L,XL

Tuesday, November 3, 2009

Mertua VS Menantu

Posted by gdah at 9:56 AM 0 comments Links to this post
Alkisah ada seorang ibu dengan 3 menantu dari ketiga-tiga puterinya yang cantik-cantik, sang ibu mertua ingin tahu apakah ketiga-tiga menantunya itu sayang kepada mertuanya atau cuma putrinya saja.


 
Dia lalu memutuskan untuk menguji mereka secara bergantian. Suatu hari dia mengajak menantu pertama naik perahu bermotor ke tengah laut. Di sana dia sengaja menjatuhkan dirinya dari perahu dan terlempar ke dalam air laut. Sang menantu tanpa berfikir panjang langsung terjun menyelamatkan ibu mertuanya.

 
Besoknya ketika keluar rumah, sang menantu pertama melihat mobil Nissan Livina terparkir di depan rumah, dan sehelai kertas bertulis “Dari ibu mertuamu”.

 
Giliran menantu kedua pula yang diajak ke tengah laut. Sekali lagi sang mertua pura-pura terjatuh dan terlempar keluar perahu. Menantu kedua ini melupakan pakaian dan dompetnya, langsung terjun demi menyelamatkan mertua tercinta.

 
Besoknya di depan rumah menantu kedua melihat terparkir Toyota Alphard, disertai sehelai kertas tercatat tulisan, “Dari ibu mertuamu”

 
Ketika giliran menantu ketiga diajak ke tengah laut, sang mertua kembali melakukan gerakan terjun bebas. Tapi, malangnya kali ini sang menantu bercekak pinggang memandang ibu mertuanya yang tercungap-cungap di dalam air.

 
Seraya dia berkata, “Rasakan kau!”, sambil berputar membawa perahunya ke darat. Besok harinya ketika menantu ini keluar rumah, di depan rumahnya terparkir Mercedes Benz S-Class terbaru beserta kertas bertuliskan, “Dari ayah mertuamu”.








Sunday, November 1, 2009

main2 di Carefour

Posted by gdah at 11:07 PM 0 comments Links to this post
hari nie hari yg membosankan...so, untuk menghilangkan kebosanan nie, my hubby pun bwk aku n anak2 jln2 kat care4 yg tak jauh dr umah ( lbh kurang 3 kilometer)...bkn nak shoping, bkn nak cari brg tp sekadar nak bersukaria bersama anak2 dgn game2 yg ada di care4..........
on the way naik atas carefour

nielah kereta alya n aufa setiapkali ke care4...dan yg menolaknya dah tentulah abinya..he..heeee

aufa pun dah pandai bergayalah...hasil tunjuk ajar kakak Alya..

umie...abie...Aufa takut nanti jatuh


abie....1 round lagi boleh?


aufa...umie tak leh naik la muatan lebih..he..heeee


aufa dok ngan kak alya ye...


alya nak bwk keta sendiri blik Kg jumpa tok n wan ..... ye..ye..blik kg



Alya mane boleh bawak keta lagi...Alya kecik lagi...biarla abie yg bawak


Alya nak tembak ayam tok wan ...ayam tok wan suka berak merata..


mai la abie tlg alya tembakkan



Aufa...Aufa nak gi jalan mane...nanti kak Alya bwk aufa jalan2 ye...k Bye..Bye Semua












 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal