Saturday, December 19, 2009

Happy Birthday Aufa -13 dec 2009

Posted by gdah at 1:18 AM 0 comments Links to this post


Selamat Hari Lahir Nik Aufa Batrisyia Yg ke-1 Tahun



Sesi Memotong Kek


Aufa tak sabar nak makan bila tgk kak alya menjilat kek nya

Dah Selesai Sesi Memotong Kek

Alya Menyanyikan Lagu Happy Birthday to You tuk Aufa

Abie...Dah ke blm amik gmbar Aufa

Alya pun nak potong gak

Hati Aufa tak senang tgk makanan

Dah la tu ummie bergambar

ok..ok...Dah boleh makan

Selamat Menjamu Selera

Friday, December 18, 2009

aku dah blh sekolah

Posted by gdah at 1:21 AM 0 comments Links to this post


dah hampir 2 minggu ummie  train alya tuk menggunakan toilet n tidak lagi menggunakan pampers bg mengkhodok hajat....skrg alya dah rasa semakin dewasa...alya dah mula tuk buang air kecil n besar di tandas...skrg alya juga berjaya mengurangkan duit belanja ummi tuk tidak lagi membeli pampers yg banyak buat alya..heee..heee....skrg alya hanya menggunakan perkhidmatan pampers tuk tido atau keluar berjalan shj...klu ikutkan alya taknak pakai pampers masa keluar...tak comeyla pakai pampers nie...tp takut terbabas terpaksala alya pakai....wlu mcmanapun alya akan cuba utk tidak berpampers lagi....apa2 pun sekarang alya merasa sgt gembira kerana alya sekarang dah blh bgtau ummi  time alya nak buang air kecil n besar....minggu pertama banyak kali gak terbabas sb minggu pertama tu baru mula nak belajar buka pampers banyak halangan n rintangan..mane tak nya asik keluar je..masuk minggu ke dua nie baru alya betul2 belajar...skrg nie tiap kali alya rasa nak buang terus alya ke toilet....so  klu ummi nak tahu anak ummi nie dah pandaila n dah  boleh  masuk sekolah tau...nanti ummi tlg daftarkan anak ummi nie masuk sekolah yee...k..bye 


sekadar nak menhilangkan sawang2 d blog yg dah lama tak berupdate...........
 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal