Wednesday, May 6, 2009

Tahniah...Tahniah....

Posted by gdah at 7:53 PM 0 comments Links to this post



Tanggal 30april 2009 jam 6.00ptg aku menjalankan tugas aku seperti biasa. balik saja dari sekolah aku terus amik aufa di rumah pengasuhnya...ptg tu tiba2 rasa bosan dok kat umah lalu aku terus bwk aufa jln-jln kat tmn bwh umah. tgh seronok tgk bdk2 main abgpun blik dr pejabat. akupun apa lagi terusla masuk dlm keta. masukja dlm keta tengok muka abg haritu berseri2 lain blm sempat nak tanya abg terus ckp yang harini dia ada dapat berita yang menggembirakan.....aku dengan rasa tak sabar pun apa lagi terus la tanya apa berita yang membuatkan abg aku tersenyum dari jauh lagi. abg mintak aku cuba teka...puas juga fikit tp tak dapat juga nak teka. pas2 abg terus amik satu surat drp fail dia bg kat aku....nak tau tak apa yg tertulis dlm surat yg aku baca tu??????? jeng...jeng.... :) tahniah tuan telah dipilih sebagai penerima ANUGERAH KHIDMAT CEMERLANG KERAJAAN, BIRO BANTUAN GUAMAN, BAHAGIAN HAL EHWAL UNDANG-UNDANG JABATAN PERDANA MENTERI....abg betul2 tak sangka.....aku bersyukur diatas kejayaannya....tahniah ABANG:).......

apa yg aku tulis ni semata2 nak update blog yang semakin beqabuk ni je:) lama qasanya tak update sb dok cbuk buat tesis yang tak siap2. pening kepala klu pikiaq qeja yang penuh dalam kepala otakni klu dapat buang skit lega qasanya...

hasil nukilan Najidah Salleh

 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal