Monday, October 19, 2009

Alya Semakin Bergaya

Posted by gdah at 7:35 AM 1 comments Links to this post
haaa harini aku nak crita pasal anak aku yang sulong ni...klu nak tau anak aku yang sulong ni skrg mmg kuat bergaya...musik lak nak M DAUD KIlLAU ja...tak dapat spek ala2 M.Daud Kilau.. asal dapat spek hitam mcm M Daud Kilau pun jadi la...dalam kereta abi buka ja muzik, dia kat belakang mulala berjoget sambil menyanyi...haa jgn main2 ngan anak aku ni...haiii Alya...Alya...takpala kecik2 ni dahla menyanyiye...nanti besaq mengaji lak tau....:)


masa ni nak kluaq p klinik amik ubat Aufa...mana tak begayanya sampai nak p klinik pun nak pakai spek hitam....


yang ni lak dalam lif kat umah aku



haaa ni dalam keta...masa ni la dia sedang khusyuk mendengar lagu yg dipasang oleh abinya...sebab tu la dia berdiri...duduk nanti tak dak feeling lak


ni lak nak tau dia wat apa???...agak2 korang apa yg Alya sedang wat skrg nie...
Nak tau kita tgk gambar dia yang kat bwh ni....



Alya sedang mencuci spek kesayangannya...hehehe:)


Haaa....barula terang skit

yg ni lak dia tiru gaya Pak Ndak nazmi....dia blajaq bab2 spek ni dr pak ndak diala...tu belum kursus bab rambut lagi...


Jumpa Lagi di Lain Waktu

ok...Bye


massage: sori kepada pembaca2 blog nie klu membuatkan pembaca2 boring n jemu dengan blog nie...yela asyik2 gmbar anak je takde ke benda lain yg nak diupdate kan....sebenarnya yang empunya blog tak tau nak update apa...dlm handphone nie pun banyak gmbar anakje...so update cerita anak je la...nak update kosong tanpa gambar tak best lak...lagipun gmbar anak nie tuk pengubat rindu tok n wan dia kat kg...hehehe ye ke tok n wan rindu.....

ok kita tunggu diwaktu yg akan dtg....yg empunya blog akan mempromosi barangan set kecantikan muka untuk pembaca blog semua....skrg dalam proses mengumpul maklumat....Kita Tungguuuuuuuuu...........


 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal