Wednesday, October 21, 2009

mari kita ramai2 mencubanya

Posted by gdah at 7:50 AM 0 comments Links to this post
haa klu korang semua nak tau produk apa yg perlu kita cuba skrg ....maila ramai2 kita tgk....sblmtu aku nak crita skit pasai produk ni......
produk2 yg kat bawah ni merupakan produk2 daripada syarikat DCL (De Classic Life (M) Sdn Bhd)...klu en, cik, tuan n puan semua nak tau, syarikat DCL ni merupakan salah sebuah syarikat yang telah ditubuhkan oleh orang melayu kita sendiri iaitu Dato Stapa...

Kenapa aku perkenalkan brg2 nie???

1) untuk kecantikan dalaman dan luaran

2) sbb kawan aku dahpun menggunakannya dan ia betul2 berkesan...mukanya kini sentiasa lembab dan licin dan kulit menjadi cerah serta jerawat2nya kini dah tiada setelah menggunakan CLON CLENZ, NUAGE & Apple Gold

3) produknya pun taklah begitu mahal sepertimana produk2 lain

4) dikeluarkan oleh orang melayu kita sendiri dan sudah pasti ia dijamin halal


Mai kita qamai2 tgk fungsi setiap produk2 d bawah ni....



RM48.00
CLON CLENZ
usus yg tidak bersih dan bertoksid kesan daripada pengambilan pemakanan berasid dan bertoksid selama bertahun-tahun lamanya dan masalah pembuangan najis merupakan punca utama serangan pelbagai masalah kesihatan...Clon Clenz membantu melawaskan pembuangan air dan mencuci serta membina usus..digunakan secara tradisional untuk:
  • membersih dan membina usus
  • melawaskan pembuangan najis
  • melegakan sembelit
  • menurunkan berat badan
  • mengatasi stress
  • metabolisma rendah
  • penghadaman
  • paras hormon rendah

RM78.00
NUAGE
Amat berkesan membantu:
  • mengaktifkan dan membina sel awet muda
  • menghalus dan melembap kulit
  • memecahkan lemak dan mengawal bentuk badan
  • mencerahkan lebam bawah mata
  • mengatasi masalah jerawat dan jeragat akibat hormon tidak stabil serta masalah kulit
  • masalah pori-pori terbuka
  • masalah bibir mudah pecah
  • masalah kulit tangan, kaku dan kuku pecah
  • membuang toksid dalam tubuh di samping meningkatkan sistem imunisasi tubuh
  • mengawal,membina,membersih dan melancarkan perjalanan darah dan sesuai untuk hepatitis A dan B
  • membantu penghadaman dan membersih kolon/usus
  • membantu masalah kerap keguguran, haid yg tidak teratur, segugut dan melambatkan menopous
  • membantu masalah berak berdarah, ulser, gastrik, buasir, batu karang dan kencing tidak tus
  • menguatkan akar rambut dan mengatasi migrin
  • sesuai untuk jantung/ jantung berlubang dan kencing manis

RM 32.00
APPLE BAR



RM 398.00

APPLE GOLD
Set 5 dalam 1 (Apple Bar, UV Protection Cream, Moisturizer, Night cream, dan Facial Toner) yang dirumus khas dari bahan semulajadi mewah melalui teknologi Nano, amat halus dan berupaya meresap ke dalam kulit sepenuhnya. berkonsepkan buah epal hijau dengan ekstrak pati epal, bio-marin, aloe vera, serbuk mutiara dan pelbagai herba tradisional mewah serta berkualiti. bertindak sebagai agen pemutihan, memudarkan pegmentasi, menghilangkan tompok hitamserta mengekalkan kelembapan kulit wajah.
untuk hari nie aku cerita 3 produk saje...lain kali aku sambung produk lain lak...sebenarnya ada banyak lagi produk dr DCL nie...antara yg famous clon clenz, nuage, apple gold, bidadari, Q-she, ryilex, SA9 (serbuk pencuci), red guara cafe dan banyak lg laa...nanti aku cerita fungsi produk2 lain lak ye....kita jumpa di lain episod...:)

MESSAGE: Apa saja produk yang kita guna semuanya kita serah kepada Allah S.W.T kerana hanya Allah saja yang berhak menentukannya . kita sebagai hamba hanya perlu berusaha dan bertawakal...
sesiapa yg telahpun menjadi ahli DCL boleh mendapatkan brg2 dengan harga ahli daripada saya:)
segala pertanyaan bolehlah menghubungi Puan Najidah bt Salleh di talian 0129785478












































































 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal