Sunday, November 1, 2009

main2 di Carefour

Posted by gdah at 11:07 PM 0 comments Links to this post
hari nie hari yg membosankan...so, untuk menghilangkan kebosanan nie, my hubby pun bwk aku n anak2 jln2 kat care4 yg tak jauh dr umah ( lbh kurang 3 kilometer)...bkn nak shoping, bkn nak cari brg tp sekadar nak bersukaria bersama anak2 dgn game2 yg ada di care4..........
on the way naik atas carefour

nielah kereta alya n aufa setiapkali ke care4...dan yg menolaknya dah tentulah abinya..he..heeee

aufa pun dah pandai bergayalah...hasil tunjuk ajar kakak Alya..

umie...abie...Aufa takut nanti jatuh


abie....1 round lagi boleh?


aufa...umie tak leh naik la muatan lebih..he..heeee


aufa dok ngan kak alya ye...


alya nak bwk keta sendiri blik Kg jumpa tok n wan ..... ye..ye..blik kg



Alya mane boleh bawak keta lagi...Alya kecik lagi...biarla abie yg bawak


Alya nak tembak ayam tok wan ...ayam tok wan suka berak merata..


mai la abie tlg alya tembakkan



Aufa...Aufa nak gi jalan mane...nanti kak Alya bwk aufa jalan2 ye...k Bye..Bye Semua












 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal