Friday, December 18, 2009

aku dah blh sekolah

Posted by gdah at 1:21 AM


dah hampir 2 minggu ummie  train alya tuk menggunakan toilet n tidak lagi menggunakan pampers bg mengkhodok hajat....skrg alya dah rasa semakin dewasa...alya dah mula tuk buang air kecil n besar di tandas...skrg alya juga berjaya mengurangkan duit belanja ummi tuk tidak lagi membeli pampers yg banyak buat alya..heee..heee....skrg alya hanya menggunakan perkhidmatan pampers tuk tido atau keluar berjalan shj...klu ikutkan alya taknak pakai pampers masa keluar...tak comeyla pakai pampers nie...tp takut terbabas terpaksala alya pakai....wlu mcmanapun alya akan cuba utk tidak berpampers lagi....apa2 pun sekarang alya merasa sgt gembira kerana alya sekarang dah blh bgtau ummi  time alya nak buang air kecil n besar....minggu pertama banyak kali gak terbabas sb minggu pertama tu baru mula nak belajar buka pampers banyak halangan n rintangan..mane tak nya asik keluar je..masuk minggu ke dua nie baru alya betul2 belajar...skrg nie tiap kali alya rasa nak buang terus alya ke toilet....so  klu ummi nak tahu anak ummi nie dah pandaila n dah  boleh  masuk sekolah tau...nanti ummi tlg daftarkan anak ummi nie masuk sekolah yee...k..bye 


sekadar nak menhilangkan sawang2 d blog yg dah lama tak berupdate...........

0 comments on "aku dah blh sekolah"

 

sweet family Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal